februari 14, 2018 nicklasadamsson

När jag förra året köpte Fumio Sasakis bok ”goodbye, things – the new Japanese minimalism” lyckades jag av någon outgrundlig anledning beställa samma bok i två olika upplagor, ett inbundet exemplar och en pocket. Eftersom jag varmt kan rekommendera boken och dessutom håller på att göra mig av med materiella ägodelar känns det naturligt att skänka det olästa exemplaret till någon av er som läser min blogg.

Det kanske kan få just dig att ta steget och bli minimalist eller åtminstone börja reflektera ytterligare över den materialistiska värld vi lever i. Och vad passar bättre än att göra just idag när marknadskrafterna vill att vi ska manifestera kärleken till varandra genom att köpa saker.

Skriv några rader i kommentarerna här på bloggen eller på min Facebook-sida om varför just du skulle vilja ha boken så kommer jag att lotta ut den till någon av er som skrivit.

Ha en riktigt bra dag!

Och kom ihåg att det bästa i livet är gratis och att man inte behöver manifestera kärleken genom att ge varandra saker, det räcker med att vara kärleksfull!

Nicklas

Comments (4)

 1. D

  Hej Nicklas!

  Jag hittade precis din blogg och tur är det, för det enkla tillvaron är en sak jag på sistone dagligen funderar på, och särskilt nu såhär en söndagseftermiddag. Precis fått ett heltidsjobb efter examen men känner efter jämt o ständigt om kontorslivet är verkligen rätt miljö jag vill spendera mitt liv i (känner nej:et ut i fingerspetsarna). Är ännu inte ens 25 så känner mig lyckligt lottad att redan fundera på annan tillvaro bortom normer och allt annat ”självklart”. Jag skulle uppskatta att vinna din bok som ett steg i riktningen där jag vill leva ett behagligare liv. Ha det fint!

  • nicklasadamsson

   Hej! Och tack för din kommentar!
   Kul att du reflekterar över din egen situation! Det är där det startar, när man börjar fundera på hur man själv vill ha det i livet! En fördel med att göra det när man är ung är att man kanske inte har samlat på sig så tung ”materiell ryggsäck” som man behöver hantera om man kommer på att man vill leva ett enklare liv 🙂

   Ha det bra och lycka till!
   Nicklas

 2. Dario Moreno

  Hej, min sambo är mycket intresserad kumari och allt sånt där. Hon skulle absolut vara intresserad av att läs den boken. Vidare så varför inte göra ett längre projekt av din delning. Vi skulle skicka tillbaka boken till dig med frimärken så att ytterligare människor skulle glädjas av att läsa den. En vinn vinn för alla.

  • nicklasadamsson

   Hej Dario!
   Tack för ditt förslag! Eftersom jag lovat att skänka bort boken gör jag det den här gången. Men jag tar med mig din idé om jag gör något liknande framöver!
   Ha en bra dag!
   Nicklas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 13 =

%d bloggare gillar detta: